onsdag den 14. januar 2015

Film vi glæder os til at se i 2015

Nyt år = nye film! Og i år kommer der masser! Vi har samlet dem, vi glæder os mest til at se. Et par af dem kommer allerede her i januar, så det er bare at komme i gang! God fornøjelse!

Birdman
Superheltefilm har der jo egentlig aldrig været noget galt med, så vi glæder os helt bestemt til at se Birdman med Michael Keaton i hovedrollen. Han spiller en konkursramte
skuespiller, der engang havde sin storhedstid som en superhelt ved navn Birdman. Så ja, der er visse ligheder der, eftersom det jo var Michael Keaton, der for mange år siden spillede Batman i de gamle film.

Filmen udkommer i januar.



The Imitation Game
Cumberbatch spiller hovedrollen som matematikeren Alan Turing, der faktisk bidrog til de allieredes sejr under 2. Verdenskrig. Filmen, der er baseret på virkelige hændelser, handler om Turing, der prøver at gøre det umulige: at bryde den kryptiske enigma-kode. De bliver nødt til at opfinde intet mindre, end verdens første computer! Filmen indeholder både Cumberbatch, Keira Knightley, Nazister, russiske spioner og mystiske koder, så forventningerne er tårnhøje!

Filmen udkommer i Januar.




The Theory of Everything

Filmen her er på samme tid en slags dokumentar og en kærlighedshistorie om den berømte fysiker Stephen Hawking og hans kone Jane. Deres forhold bliver selvfølgelig en del mere kompliceret, da han bliver diagnosticeret med den nervesvækkende sygdom ALS.

Filmen udkommer i februar.





Minions
Okay, denne film er måske lidt malplaceret i forhold til målgruppen… MEN husk nu, man kan altid bruge små søskende eller andre barnlige sjæle som undskyldning for at tage ind og se filmen! De fleste kender nok godt de små, gule, overgearede minions. De får nu deres helt egen film! Og selv om du nok ikke vil indrømme det, synes du nu stadig, de er lidt sjove!

 Filmen udkommer i juli.



The Walk
Filmen handler er baseret på den franske ”kunstner” Philippe Petit. I 1974 spændte han en stål-wire mellem de to Twin Towers. Og så gik han på line. Joseph Gordon-Levitt spiller hovedrollen, så vi er sikker på at det bliver en flot film!

Filmen udkommer i oktober.



The Hunger Games: Mockingjay part 2

Endelig er den her! Anden del af den sidste filmatiseringen af den sidste bog i The Hunger Games serien! Rollebesætningen er vel ikke den store overraskelse, da det er J-Law og hendes buddies der vender tilbage på det store lærred i denne actionfyldte slutning. Biograferne kommer sikkert til at være stuvende fulde, for come on hvem har lyst til at misse slutningen?

(Ingen trailer endnu...)
Filmen udkommer i november.

Star Wars Episode VII: The Force Awakens
Der er ret mange blandede meninger om, hvorvidt det er en god ide at lade Star Wars-sagaen fortsætte, 38 år efter den første film udkom. Men altså! Både Han Solo, Princess Leia og Luke Skywalker vil blive spillet af de samme skuespillere! (Og det gør bade C-3pO, R2-D2 og Chewbacca for den sags skyld også!). Så helt galt kan det vel heller ikke gå? Og så er lyssværd og droner altså stadig bare seje!

Filmen udkommer i december.


Hvilke film glæder i jer til at se i 2015? :)

- Josefine



Ingen kommentarer: