lørdag den 2. november 2013

Happy Halloween på HG



Happy Halloween på HG

I anledning af Halloween afholdt den nye lovende kantine en Græskarsudskæringskonkurrence og stillede 8 græskar til rådighed til eleverne og udlovede en præmie til vinderne med det flotteste græskar.
 7 håbefulde deltagere mødte op med hovedet fuldt med kreative ideer og kniven parat. Græskarene var allerede udhulet på forhånd, så deltagerne kunne kaste sig direkte over udfordringen. Der var 2 om 3 af græskarene og en enkelt som arbejde selv. Ideerne var mange og kreative.
Pladsfordelingen var som følger:

På en flot 4. plads kom Mads og Jonathan fra 2.U med deres kreative udgave af Oogie boogie manden fra ”The Nightmare before Christmas”. Desværre kunne græskaret ikke stå selv og det må havde gjort at kantinen gav den denne plads. Men I har bloggens respekt!



På en flot 3. plads fik vi Louis og Mie også fra 2.U, som gav deres bud på et Toy Story-inspireret græskar. Hvem kan ikke huske de små grønne aliens fra Toy Story om Buzz Lightyear og Woody? Det er et flot og kreativt græskar, som tager os lidt tilbage til barndommen.


På en 2. plads kom det meget klassiske græskar lavet af Trond og Nikolaj fra 3.Y. En flot 2. plads til jer drenge!



1. pladsen blev givet til det Citron-spisende græskar lavet af Anna fra 3.X.  Ved at skrabe overflade af uden at skære i selve græskaret, kom der nogle helt andre udtryk frem ved græskarets tænder og øjne. Hun vandt præmien på en frokost for to i Kantinen, så hvem vil med ud og spise?


Kantinen startede en hel ny og hyggelig tradition som forhåbentlig kommer til at glæde mange kommende HG’er mange år frem.

Trick or treat!





Ingen kommentarer: