fredag den 1. november 2013

Kantinens nye sportsliv


Efter tilkomsten af HG’s nye kantinedame er en ældgammel sport genopstået. Sporten har rejst sig på ny og har allerede opnået lige så stor popularitet som kurvesporten. Det nye er:

¡BORDFODBOLD!
Igennem en lang periode har HG’s berømte bordfodboldbane stået og samlet støv. En større del af spillerne var blevet godt rustne i knæene og havde svært ved at stå oprejst. Kampgejsten var simpelthen forsvundet! MEN nu bliver der igen hamret og møllet til den hårde plastik kugle i store som små pauser. Der bliver svedt og knoklet, for at tilkæmpe sig en triumf på denne flotte bane. Og der kan gå flere dage, hvor der snakkes i miljøerne om de gyldne øjeblikke på grønsværen. De kampe, hvor stillingen stod 9-9 og nerverne voksede til det øjeblik, hvor kuglen blev tyret i kassen og følelserne for atter flød over. Der bliver jublet, hånet og grædt ved bordet, for det er her legenderne fødes og her de største sportsnyheder skabes. HG bloggen har set, hvordan sporten har spredt glæde og et nyt sportsliv i kantinen, men hvad synes lærerene?
Mikkel, Idrætslærer udtalte sig således til HG bloggen:
”Det er et fremragende initiativ af kantinedamen og det har virkelig fået nogle af HG’s elever til at træde i karakter som talentfulde atleter”
Alle er simpelthen ellevilde med bordfodbold, så, hvis du tror, at du er HG’s nye stjerne og har lyst til at blive hyldet af flere hundrede smaskende elever, er det i kantinen du har chancen!
 Skrevet af Niels Poulsen 2.T

Ingen kommentarer: