søndag den 10. november 2013

Morgensamling 8/11


Morgensamlingen startede med fællessang som altid, denne gang med "Regnvejrsdag i November", på trods af en flot blå himmel.

Herefter delte Kristian igen sin frustration omkring morgentrafikken på HG, og vi blev bedt om at informere og minde hinanden om at blive sat af oppe ved rygerne, istedet for på parkeringspladsen når man bliver kørt. Uheldigvis blev en pige fra 1.b påkørt sidste uge (hun kom vist ikke så meget til skade!), og det vil vi jo helst undgå fremover. Det kan gøres ved at være mere opmærksom når man som cyklist krydser vejen.

Udover dette fik vi kort info om byggeriet ved "hullet":
Lige nu er de i gang med at flytte jord så der kan gøres klar til et fundament. Til de, der slet ikke har opfattet hvad der foregår, skal der bygges en sportshal til benyttelse af HG elever, og 4 undervisningslokaler. Alt dette vil stå klar til næste efterår.

Herefter kom Marco (3.z, vi kender ham desuden også her fra bloggen!) og Mia (2.t) til talerstolen. 

Marco lagde ud med at konkludere at OD-dagen gik godt, og der var næsten 200 der deltog fra HG! Godt gået!
Dem der arbejdede kan komme ned og aflevere penge (hvis i fik dem kontant) og kvittering, eller kun kvittering hvis i blev betalt elektronisk. Det kan i gøre i det blå miljø, lige foran kontoret, hvert spisefrikvarter indtil ALLE har afleveret (så få det nu gjort!)

Og i anledning af OD holdes der igen Natværk på kulturværftet - en kæmpe fest arrangeret af Helsingør, Espergærde, Gribskov og Fredensborg Gymnasium, og en hel massse fede kunstnere der vil optræde og sætte gang i festen. Dette foregår den 16. November, tjek begivenheden på Facebook.

Der var også fredagscafé igen, denne uge HG's eget lille OD-event. Her kunne du købe øl og sodavand for 7 kr, og pizzasnegle og kage for 5.

Det var efter 4. modul i kantinen og varede i to timer, og er altid super hyggeligt at bruge et par timer på!

Desværre var 3.(f)y uforberedte og vi måtte gå skuffede derfra uden underholdning. Heldigvis var Marco i strålende humør og fik sat et godt grin blandt os, tak for det Marco! Det trækker op på bedømmelsen som lyder:

2 ud af 5 stjerner (fyyyy 3.y)

- Mathilde Sofia Andersen

Ingen kommentarer: