fredag den 16. maj 2014

Fantastiske hjemmesider som du måske ikke kender!

Her på bloggen har vi samlet nogen af de hjemmesider som måske eller måske ikke er en smule ukendte men som vi rigtig godt kan lide! Så hvis du er træt af facebook eller har brug for endnu en overspringshandling i læseferien, så klik på nogen af nedenstående link. 


Scale of the universe: 

Denne hjemmeside er super fascinerende! Titlen lyder "The Scale of the Universe 2", og den viser alt i størrelser mellem 1.000.000.000.000.000.000.000.000 meter ind til 0.0000000001 yoctometer - galakser, planeter, dyr, badebolde, bakterier og endda atomer, alle sammenlignet i deres rigtige størrelser. Man kan zoome sig igennem hele universet og mens det måske er lidt nørdet er det mega spændende at se størrelserne på alle ting i universet! Når man klikker på noget får man en kort forklaring på hvad det er og det er nemt at læse og forstå :)

Mateusz skutnik games:  

Denne hjemmeside er en mere eller mindre ukendt polsk hjemmeside med mange mystiske, uhyggelige, stilfulde og stemningsfyldte små spil. De bedste går ud på at finde vejen ud af et faldefærdigt hus, et mærkeligt område, et forladt fyrtårn eller en verden af lave. Og så er musikken god! Tjek Submachine og Daymare Town ud ;)


Read-Breathe-Relax:

Denne hjemmeside er fantastisk for os der elsker at læse bøger! Siden er lavet af en amerikansk kvinde der læser "young adult" bøger og derefter anmelder dem. Derfor er det en perfekt side til at finde nye bøger, og andre spændende litteratur relaterede artikler!

Rookie:

Rookie er en hjemmeside "skrevet af teenagepiger for teenagepiger" og handler ikke kun om drenge og tøj, men ALT muligt andet der er mindst lige så (eller endnu mere) interessant. Siden er startet af Tavi Gevinson, som i en ung alder blev et kendt navn i "bloggerverdenen". I dag er hun 18 år. Rookie er en rigtig god hjemmeside, der både informerer, diskuterer og inspirerer!

The oatmeal:

The Oatmeal er en hjemmeside lavet af amerikaneren Matthew Inman, som også går under kælenavnet "The Oatmeal". På hans hjemmeside poster han artikler og tegneserier(se til højre), som han selv tegner og forfatter, og for det meste omhandler de en situation eller en ting som man selv har tænkt over. Hans tegnestil og hans humor er helt unik og man kan bruge meget tid på hans geniale og sjove hjemmeside!


Virtuel spækhugger:

Denne hjemmeside er én med en spækhugger.. Den har intet formål, og den er mega latterlig, men alligevel er den mega god til at fordrive tiden med.. Og så kan man få den til at danse haha

Hellogiggles:

Hello Giggles er en hjemmeside, der er oprettet af tre kvinder, hvor den ene er skuespilleren Zoeey Deschanel - kendt for "500 days of summer", "New Girl" mm. De poster indlæg som de selv har skrevet, men også nogen skrevet af andre skribenter. Det er alt fra beauty til DYI og mere seriøse artikler om aktuelle problemstillinger. Det er nok en lidt tøset hjemmeside men er rigtig god én af slagsen! Mange af artiklerne fokuserer på det her moderne kvindeideal og om hvordan vi alle prøver at leve op til samfundets krav.. Fantastisk tidsfordriv!

Hvad er nogen af jeres favorit hjemmesider? Kender i nogen af disse i forvejen? Skriv en kommentar, så vi kan få delt endnu flere sjove, spøjse, interessante og anderledes hjemmesider med hinanden :)


- Blogredaktionen

Ingen kommentarer: