tirsdag den 20. maj 2014

Stem Stem Stem!!!


Nu er det lige om lidt at der er Europaparlamentsvalg, og du (hvis du er over 18) har nu mulighed for rent faktisk (muligvis for første gang i dit liv) at have en reel indflydelse på hvad for nogle politiske beslutninger, der skal træffes og hvordan fremtiden skal se ud!
Det er godt nok noget af en mundfuld af sluge, og du føler måske ikke du ved en flyvende fis om politik, men frygt ikke, for det er der heller ikke nogen andre der gør! Men, men, men den eneste måde at sætte en stopper for dette er selvfølgelig at sætte sig ind i tingene!
Et godt sted at starte er internettet, og måske rettere sagt lige her http://www.dr.dk/nyheder/politik/ep14/kandidat-testen hvor du kan tage en test der fortæller dig ligepræcis hvilken kandidat du er mest enig med! Det tager kun fem minutter at tage testen, og det samme gør det at stemme til valget d. 25 maj, men effekten af dit kryds på valgpapiret vil vare ved meget længere! Så hvad venter du på (nå ja, at valgdagen kommer...), du har verden i din hule hånd!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

#VindTilEP