søndag den 11. maj 2014

Undervandsmonstre!

Er du også vild med mysterier og underlige væsner, og drømmer du om en dag at stå ansigt til ansigt med et rigtigt rumvæsen? I mellemtiden vil jeg vise dig noget der er ligeså godt, nemlig jordens egne rumvæsner, eller skulle jeg sige undervandsvæsner?


Cyclops-shark

Var du en af dem der troede at kykloper hørte til i tegnefilm? Så tro om, for de findes rent faktisk. Se bare denne haj! 
Det er  en genetisk fejl som en gang imellem også ses hos mennesker og andre dyr (heldigvis er det meget sjældent!). Hajen blev fundet død, ved Mexicos kyst, sammen med dens haj-søskende som så helt normale ud. Man har tidligere fundet sådan en “cyclops-shark" men aldrig uden for haj-moderens mave. Dette er altså et særligt fund!

Megalodon 

Verdens største haj! På størrelse med en hval! (faktisk spiser den hvaler) "Hvad?!?" tænker du. "Hvorfor har jeg aldrig hørt om den?!"Jo nu skal du høre. Denne Megalodon-haj er ikke blevet set i live af nogle mennesker MEN det betyder jo ikke at den ikke findes! Mennesket har stadig kun udforsket  omkring 5% af havene, så jeg siger at der er rimelig stor sandsynlighed for at denne haj stadig kan leve! Godt nok mener nogle forskere at den døde under istiden, og at sådan et stort dyr ikke ville kunne gemme sig for evigt, hvis det rent faktisk fandtes, men på sådan nogle tidspunkter er det helt i orden at stikke fingrene i ørene, for nogle gange ved andre folk bare ikke hvad de taler om... Her er lidt billeder der kan få dig til at ryste i bukserne!
En hvidhaj og en Megaladon, computeranimeret




Læs med næste gang i Amandas "Undervandsmonstre!" for flere ufattelig fascinerende undervandsvæsner!!



Ingen kommentarer: