tirsdag den 18. november 2014

24 grunde til at vi glæder os til december!!!

Advarsel: Denne artikel indeholder mange sirupssøde ord, som måske kan blive for meget, men vi beder jer om at bære over med os, det er jo kun jul en gang om året!


1. Julegaver
Come on, hvem elsker ikke at få gaver? Og i december månede er der rig mulighed for det! Der er adventsgaver, kalendergaver (hvis man stadig er så heldig at få det) og så selvfølgelig juleaften!!


2. Sne
Selvom det godt nok ikke altid er hvid jul her i Danmark, kan vi stadig gå og drømme om hvide snelandskaber, sneboldskampe, kælkning, snemænd, snehuler og tykke, bløde, hvide fnug dalende ned fra himlen...

3. Julekalender i TV
DR1 byder i år på en splinterny julekalender: “Tidsrejsen”. Det lyder da spændende!!


DR2 byder på en julekalender, som hedder Yallahrup Færgeby fra 2007! Interessant!


Ramasjang byder på den gamle Jullerup Færgeby fra 1974 (forveksl den ej med Yallahrup Færgeby)


TV2 byder på en populær, men indtil videre hemmelig julekalender! Rygtet siger at det måske er Pyrus de vil sende igen….igen….igen…..igen.


4. Non-stop julemusik på Radio SOFT
Stil ind på Radio SOFT (bliver ikke sendt på DAB, men har frekvensen ca. 95 på din gamle transistorradio og hør non-stop julemusik (ikke helt så non-stop alligevel, da der kommer reklamer) Julemusikken starter d. 14 november!
Lyt her og her:

5. Juleferie!
Der er kun 15 dages skole i december måned, say what?! Så den store nedtælling til den tiltrængte juleferie begynder snart!


6. Julefest på HG
Den 5/12 fyrer HG op for en fed julefest. Scor lækre nissepiger/julemænd, dans i rødt tøj (fedt) og se herre godt ud med nissehue! Fantastisk fest!!!!
Mangler du nogle seje danse moves, så tjek denne video ud (skide skægt)!


7. Nytår
Knald en masse…. fyrværkeri af!!!!! Brug tusindvis af kroner på de festlige brag og drik dig i boblende godt humør med tonsvis af iskold champagne.


8. Glæd dig til bloggens juleføljeton
Ja, det havde I nok ikke regnet med hva´? Men se frem til et lille afsnit hver dag af en rigtig julehistorie, som finder sted på HG!


9. Julefilm
Julefilm? Tja, der er jo mange klassikere:


  • Barbie og Nøddeknækkeren (bare for sjov)
  • Love Actually
  • How the Grinch Stole Christmas
  • Alene Hjemme 1 og 2!!!
  • Osv.




Vi kan blive ved med at opremse sukkersøde julefilm, men juleferien er ideel til at få set en masse af de film, man nu skulle have i tankerne! Hent popcorn og chips, grav dig ned i velvære og se ACTION, GYSER, THRILLER og KRIMI!!!!


10. Sweater, tæpper, puder og dyner
Vi går en kold tid i møde, og findes der noget bedre end ovenstående fire ting? At ligne en velpolstret tæppebutik er helt i orden (husk lange underbukser)! Skal vi ikke have en dynedag på HG?


11. Varm kakao
⅓ kakao og ⅔ flødeskum, så bliver det vist ikke bedre!!!
Her får I lige en opskrift på en total frådern varm chokolade:


Peppermint Stick Hot Chocolate:


8 kopper:




  • 2 L mælk
  • 1 dl vand
  • 2 dl farinsukker
  • ½ dl rå kakaopulver
  • 1 tsk. vaniljeessens
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • 100 g hakket mørk chokolade
  • 12 slikstokke med pebermyntesmag
  • Evt. skumfiduser


Smelt chokoladen i vandet under omrøring. Når den er smeltet tilsættes mælk, farinsukker, kakao, vaniljeessens og muskatnød. Varm blandingen op indtil, det koger. Fordel den varme chokolade i kopper, put en slikstok i hver kop og pynt med skumfiduser.


12. Juleshopping
Det er måske en typisk pigeting? Det er i hvert fald hyggeligt, men for ikke at kede drengene alt for meget går vi hurtigt videre.


13. Lysshow
Glæden ved at se de tusindvis af lysdioder rundt omkring, formet som rensdyr eller bare smidt over en pæn busk.


14. Bagning
Kage, kage, bage, bage. Jødekager,vanillekransee, klejner, ÆBLESKIVER, brunkager, mandelkager, ingefærkager. Nej, nej nej, det er næsten for meget! Glæd jer til at vi her på bloggen en dag eller to byder på hjemmebagte småkager i december! Men der er begrænset antal, så det er først til mølle-princippet!


15. Looooove
Julen er hjerternes tid or so they say.. Men i hvert fald så er en juleøl + en nissehue et sikkert scoretrick i december! Prøv det lige og meld tilbage om det virkede!




16. Ædemåned
Denne fantastiske måned, hvor vi gerne må ligne en lille tyk julegris! Ingen siger noget til det. Plus det er en kold måned, så det er meget smart med et ekstra fedtlag!


17. Risengrød og Ris a la mande
“Deeeeeet er risengrød…..” Det er så hyggeligt at spise varm risengrød med juleøl, kanelsukker og en stor smørklat. Hvem elsker ikke ris a la mande med varm kirsebærsovs? Det smager bare pokkers godt!


18. Konfekt
Marcipan, nougat, nødder, chokolade, tørret frugt, farvestrålende krymmel og kandiserede violer. Hvilke herligheder har man ikke lov at spise?!?! (Og så er det også super lækkert at lave det selv!!)


19. Julekort
Disse fine, glædebringende julekort er desværre gået lidt af mode! Det må ikke ske! Vi, bloggen, opfordrer alle på HG stærkt at begynde at sende julekort! Smukke håndskrevne julekort, med et rigtigt frimærke og konvolut!




20. Julehumør
Alle er i bedre humør også lærerne. Måske vil lærerne lade snorene blive lidt slappere med hensyn til afleveringer?!? (Man har vel lov at håbe….) Når du ser et stjerneskud, så ønsk lige at alle afleveringer bliver slettet!


21. Julefrokost
Hvad end det er med familie, venner eller arbejde er julefrokost altså en dejlig tradition. Endnu mere mad, godt selskab (forhåbentligt), sjove lege, scoringer af smukke drenge/piger og en god lejlighed til at drikke lidt for meget..


22. Pakkeleg
Prøv at være med i DRs pakkeleg på nettet, opfind din egen slags eller køb de fancy kortspil, som guider dig ind i en sjov og udfordrende konkurrence!
Husk at pakkerne skal indeholde ting, man ikke liige regnede med!


23. Disneys juleshow
Ingen juledag er fuldendt uden Disneys juleshow. Vi er IKKE blevet for store!! Selvom det er det samme hvert år, skal man da se det!


24. Juleaften
Det er så den sidste, men ikke mindst vigtigste grund til at vi glæder os til december! Vi på bloggen vil ikke skrive så meget, men lade jer alle drømme om jeres egen bedste juleaften!

- Sarah og Maria

2 kommentarer:

#hemmeligidentitet sagde ...

Harry Potter reference + Alene Hjemme Reference + JUL!! Bliver det meget bedre?!?

#hemmeligidentitet sagde ...

http://i.imgur.com/ZWQJSXp.jpg
Faldt lige over nogle andre måde at lave sin kakao :)