onsdag den 12. november 2014

LOOK-A-LIKE

Kender i det? Man ser en på gangen og tænker: "Gud hun/han ligner da godt nok..." Vi har lagt mærke til at vi har en del celeb look-a-likes gående på gangene, så hvorfor ikke samle dem alle i en billedeserie? :)

Denne uges look-a-like er skønne Amalie Moo Schwartz-Hansen fra 1.v som med hendes røde hår og søde smil ligner Bonnie Wright aka Ginny Weasley fra Harry Potter!!


Hvad syntes i? Ligner det? 

Hvis i kender nogen der ligner en eller anden, så send os et tip på vores Facebook side eller smid en lectio besked til Sarah Streton!

-  Sarah

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det her er så nice !!

Anonym sagde ...

Kan godt se at det her kan være lidt sjovt, men jeg tror at det her kan gå hen og blive misbrugt. Synes at det ville være forkert hvis det tog en drejning imod "haha, ham her ligner Morten" (fra morten og peter), eller w/e.

Anonym sagde ...

Synes du, at morten er grim? ej hvor kynisk!

Dette er en god ide! lad os nu ikke glemme hvordan facebook blev grundlagt...

Anonym sagde ...

Alle forslag og billeder går selvfølgelig igennem os på redaktionen før de bliver udgivet. Og så bliver det godkendt af Look-a-like personen først, for at sørge for at de bliver såret ;)

Anonym sagde ...

Til anonym mufrid fra kl 22:26
Lad vær at få ondt i røven over ingenting. Hvis der ikke er nogen som er blevet stødt endnu så luk røven og lad dem skrive opslag som det passer dem indtil det går galt. Først der kan du begynde at skrive noget.
Sut pik.