tirsdag den 1. april 2014

Emotional baggage check

- Secretly a music site -

Her forleden opdagede jeg denne fantastiske hjemmeside og den er intet andet end genial! Den fungerer lidt ligesom din egen personlige psykolog eller rådgiver. Konceptet går ud på at du enten kan "checke" din baggage ind, eller at vælge at "bære" end andens baggage. 


Så hvis du går og tænker meget over et problem eller har brug for rådgivning så skal du bare checke det ind. Det er fuldstændig anonymt og det samme gælder for den der så svarer på dit indlæg. Det kan være alt fra kærestesorger, til usikkerhed eller probemer med venner og familien, intet er tabu. 
Da jeg checkede min baggage ind fik jeg svar efter et par minutter, via min mail. Så der er for det meste hele tiden folk på. 

Måden du kan svare folk på er ved at vælge at "carry it", så bliver du vist en besked som en anden person har skrevet og kan så rådgive denne person. Det behøves ikke at være en helt roman, men måske bare et par linjer, alt hjælper. Det ekstra fede er at du ikke bare kan sende et svar, du skal også sende et link til en sang. Dette er også grunden til, at de også vælger at kalde siden en musikdelingsside, fordi at man på denne måde får delt musik verden over. Og så er musik også en fantatisk måde at få det bedre på :)

Så hvis du har brug for at få løftet en byrde fra dine skuldre er denne side perfekt. Da det også mange gange hjælper at få en komplet fremmedes synspunkt. 
Og hvis du har lyst til at hjælpe en i nød, så gør det her! Det føltes virkelig fantastisk bagefter, bare tanken om at man har fået en anden person til at få det bedre. Prøv at overvej hvis det var dit svar, der gjorde at en person besluttede sig for ikke at begå selvmord eller at gøre skade på sig selv!

Så vær med til at gøre en forskel, og lidt for gøre verden fri for triste mennesker, hvert et svar tæller :)


-Sarah

Ingen kommentarer: