onsdag den 9. april 2014

SRO og opgaveafleveringer - det skal nok gå

Nogle af 2.g'erne på bloggen har indvilliget i, at tage et billede af det grej på deres værelser, som skal føre dem vel igennem SRO-skrivningen de næste par dage. Kig med og vid at du ikke er alene...


Athena fra 2.t er dækket ind med dobbeltcomputer samt musik og skriver på livet løs 

Og også Amanda fra 2.t er rede og tjekket- SRO: Kom an!

Mathilde fra 2.u (hænder) viser her sine noter, allerede godt i gang

Med the, kat og chokolade, er Mathilde fra 2.t klar

Tjekket og uden svinkeærner har Trine 2.c lagt ud med at skrive


Og sådan er det jo altid- når du sidder og sveder over en aflevering, så er du ikke den eneste alene- vi er mange, som sidder hver aften:

Har du ikke også prøvet at slagge lidt i løbet af ugen, for så i sidste øjeblik på dagen at give dig i kast med en opgave, der står til 23.30 inde på lectio? Og så når du det ikke engang! I stedet skriver og skriver du den halve nat og møder tung i hovedet op til 2.modul, fordi 1.modul var lidt for tidlig, slæber dig hen på bageste række... timen begynder... 'åh gud nej jeg skal fremlægge', tænker du tåget... men sløvheden overmander dig... øjnene er tunge... hel tanketom... og SLAM! DER ligger du med ansigtet nede i din pøllemad!

Ak og ve! Men heldigvis er det påskeferie på fredag, det bliver stadigvæk mere lyst om aftenen, træerne grønnere og grønnere, fuglene synger og verden ligger åben. Fortvivl ej kammerater!



Redaktionen

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super ide til en artikel! men desværre kunne der godt finpudses lidt... jeg støtte på en sætning som gjorde mig lidt utilpas...
"fordi 1.modul var for bøsser," det var lidt en ærgerlig og tarvelig kommentar...

Anonym sagde ...

I stedet for at drukne i selvynk, skulle man måske overveje at fokusere på de opgaver, som man har for sig. Når først man er i gang, er jo slet ikke svært.
Med 3 dage til at skrive, kan man virkelig ikke kalde SRO'en en stressende opgave. Der stilles knapt krav til dens indhold, og enhver bør med selv en minimal indsats være i stand til at nedfælde det meningsløse plader, som man oftest fylder en sådan opgave med.