søndag den 9. februar 2014

Ugens HG-billeder

Det er det nye koncept, hvor vi rigtig kommer tæt på hverdagen på HG. Her kommer en række billeder taget i løbet af en forgangne uge.

1.
Det første billede viser en folkevandring til gymnasiet tirsdag morgen kl. 08.08. Elever fra alle mulige forskellige klasser går i små grupper ved siden af stadion, for at møde op til historie, fysik, old (lol), idræt eller andre mere eller mindre interessante fag.

2.
På billede nummer to ser vi græsk-latin og AP-læreren Sebastian Persson (SP) tale med en uidentificerbar elev onsdag efter 3. modul. Af måtten fremgår hvor i verden vi er. Desforuden foregår mødet i den naturvidenskabelige fløj.

3.
Livet på HG er ikke altid lige nemt. Fredag formiddag kl. 09.45 åbenbarede en tom festsal sig for de få forhåbningsfulde 3.g'ere, der eller havde ventet den sædvanlige morgensamling. I 10 min. sad 15-20 elever og ventede tålmodigt, men altså forgæves. Ak. På billedet på forreste række ses fra venstre mod højre Anna Kierkegaard 3.x, Sofie Kryger 3.z, Emilia Åtingsberg 3.x og Emilie Malmgren 3.b.

4.
Billede nr. 4 viser journalisten Amanda Andersen 2.t's skærm, fredag. Hvis du klikker på billedet og ser det i større format, så vil du kunne se at hun er meget glad. Hun har nemlig lige afleveret sin DHO! Tillykke til alle de hårdtarbejdende 2.g'ere, som har kæmpet med opgaven!


5.
Efter 4. modul fredag eftermiddag ses for enden af den nederste gang i den naturvidenskabelige fløj de aller sidste elever på vej ud af døren. På vej til VINTERFERIE! 


Til dig, kære læser:
Tænk på at gymnasiet lige nu står tomt og uberørt hen. Helt stille er der. Lyset er slukket. Ingen lektier. Ingen lærere. Hvor er vi elever henne? 

Send et billede til bloggen på facebook. Et billede, som viser noget af det netop du laver i din vinterferie og beskriv det med 3 ord i et hashtag (fx: #mormorerskøn). 
Hvis fotografiet er godt kommer det med i den næste 'Ugens HG-billeder'! 

Marco

Ingen kommentarer: