onsdag den 26. februar 2014

Update: HG-mesterskaberne i bordfodbold

1.- og 2.- turnering af Bordfodboldmesterskaberne er nu ovre. Der er blevet kæmpet hårdt og brutalt, og dystene har ofte været ultra tætte. Info om konkurrencen:

22 hold startede med at melde sig til, hvoraf 12 hold gik videre til 2. turnering, spillet d. 25-26 feb. Lærerholdet gik ud, og ligeså gjorde de sidste 3.g'ere- er de mon i dårlig form? I hvert fald er der nu kun 1.- og 2.g'ere tilbage i mesterskaberne.
Det kan afsløres at der er mange gode hold, og for hver runde bliver kampene stadig mere hede og intense. I 2. turnering kom der musik og popcorn på, og den kødrand af mennesker, som til at starte med ikke bestod af flere end et par stykker, er nu vokset, og arenaen begynder så småt at ligne en boksering.

Se statustavle for  passerede og kommende bordfodboldmatches:

Både målscore og kampintensitet vil blive noteret fra kvartfinalen, og opdateringer vil komme her på bloggen.

Præmier
1.præmien er en dagens ret i kantinen + kaffe og kage til hver spiller. Tilmed udformes et indrammet diplom, der skal hænge nede ved bordfodboldbordet for tid og evighed, hvorpå der vil stå 'Ubesejrede vindere af HG-mesterskaberne i Bordfodbold 2014'. Billede medfølger, hvis det ønskes.

Billeder
Turneringsrundernes sidste kamp blev fotograferet onsdag (se nedenfor). Billeder fra hver kamp følger fremover.

Der følges nøje med.

Sveden springer af spillerne...

Koncentreret og fair spil sikres af frikvartersudvalgsdommerne.

Marco

Ingen kommentarer: