fredag den 17. januar 2014

Anmeldelse af 2u

En snefuld fredag morgen blev gjort meget bedre med en lattermild morgensamling fra 2u. Efter de sædvanlig beskeder fra Rektor Kristian, samt frikvarterudvalget og den nye Yoga studiekreds, så overtog 2u scenen. De havde forberedt en underholdende morgensamling, bestående af tre udvalgte og to værter fra 2u, samt deres assistenter. De tre udvalgte var Marco fra 3z, Oliver fra 2v og Oliver fra 1y, som skulle i genneen tre udfordringer. 
Den første var en spørgerunde med et lidt opbrugt, men morsomt tema: SEX. Det var spørgsmål som: "hvor meget procent af pigerne onanerer?", "Hvilke dyr/arter dyrker sex for sjov?" og "Hvad er gemnemsnitalderen for danskernes sexdebut?" Spørgsmålene fik deltagerne og publikum til at tænke over svaret og med flest rigtige svar vandt Marco den første runde. 
Anden runde havde igen lidt seksuelt præg. Mange kender måske denne udfordring som "Chubby bunny", som er en kendt udfordring, som mange Youtuber har kastet sig ud i. Og resultatet er altid underholdende. Den går ud på i al sin enkelhed, at tage så mange skumfiduser man kan i munden. Oliver fra 1y stoppede omkring de 10 stk., men Oliver fra 2y og Marco kom helt op på 15 stk. og publikum morede sig ved at se de tre drenge fylde kinderne med skumfiduser. 
Den sidste udfordring var måske den mest grænseoverskridende. Tre yndelige "kvinder" (eller der var en pige blandt to drenge, alle med et par falske bryster, der ville gøre Linse Kesler stolt), som fik sprøjtet lidt parfume på kroppen, og så var det deltagernes opgave med bind for øjne at snuse sig frem til parfume duften. Dette var lidt grænseoverkridende for deltagerne, for konkurrencen fulgte det gemnemgående tema, så det var ikke helt "uskyldige" steder, der var blevet sprøjtet. Og når Rektor Kristian pressede på for at holde tidsplanen, blev legen aflyst. Men Marco blev alligevel den vindende mester. Han fik et par plusede kaninøre og et diplom, og kan nu kalde sig årets HG Bunny. 

Som sagt var temaet lidt brugt. Men det blev gengivet på en morsom måde og publikum morede sig. Og udover lidt tekniske problemer, som havde præget alle morgenmeddelelserne, så var 2u gode til at få tingene hurtigt frem og få ryddet op, så der var et godt flow i deres morgensamling.
Så derfor får 2u 4 ud af 5 stjerner
Stort tillykke og tak for grinet!

Anna Kirkegaard

Ingen kommentarer: