torsdag den 30. januar 2014

Stjerne for en Aften ToTusindOgFjorteeeen


Katrine Øst, Vinderen anno 2013

For 11. gang løber denne gamle HG-tradition af stablen.

Så er det ved at være den tid på året, hvor en af HG's gamle traditioner løber af stablen. Det er aftenen, hvor nogle af HG's modigste og bedste sangere og rappere optræder med et selvvalgt nummer i håb om at få æren af at blive kåret til HG's Stjerne for en Aften.

Men de kan ikke gøre det alene.

Hvis man de sidste mange fredage har rumsteret rundt omkring musiklokalet efter fjerde modul, har man kunnet finde nogle musikglade HG'ere i gang med at øve til et af årets helt store events. Det er en samling af nogle af HG's bedste musikere, som er blevet udvalgt til at akkompagnere solisterne i deres optræden. Denne fantastiske gruppe af musikere kaldes for Stjernebandet, og uden dem ville der ikke være noget show.

Men en optræden er nu lidt kedelig uden publikum.

Uden publikum, så bli'r det ikke rigtig en fest vel? Så kom fredag d. 31 januar kl. 19.30, og støt HG's modige performere på en aften fyldt med en masse dejlig musik og god energi fra start til slut. Du vil ikke komme til at kede dig! Du kan læse mere om bl.a. solistrækkefølgen på facebookeventet, hvor du også kan få updates og holde dig orienteret. Husk også at købe billet hjemmefra, da det er lidt dyrere i døren. Du kan gøre det her place2book.

I disse tider må man nu være lidt innovative

Der har i flere år været efterspørgsel efter lidt indflydelse hos publikum, og derfor har HG i år ændret konceptet en smule. Det vil derfor være en umådelig god idé at huske sin mobiltelefon, da den endelige vinder vil blive fundet ved SMS-afstemning!! Man skal ikke komme her og sige, at HG ikke følger med tiden.

Så kom glad og brug din stemme til at finde HG's Stjerne for en Aften.


P.S. hvis du mangler et sted at feste videre, efter vi har fundet en vinder, så kan du jo tjekke Raveparty på Retro ud.

Ingen kommentarer: