fredag den 31. januar 2014

Morgensamling 2.x

Vi startede denne morgensamling med en helt unik oplevelse som Kristian udtrykte det, han bedte os om at være helt stille, da vi skulle synge en sang om sne. Og stilheden var nødvendig for at vi kunne få en smuk oplevelse af sne. Sangen var "Det er hvidt herude", og undervejs krævede det en del viljestyrke for nogen at holde masken, da sangen indeholdte ord som "pik og spanker", men de havde dog en helt anden betydning i denne sang...

Bagefter nåede vi til den enorme mængde af dagens meddelser: 

Kristian fortalte om det nyoprettede Skoleråd, som er et samarbejde mellem skolens ledelse og elever fra elevrådet. De havde deres første møde igår og der fik de, i blandt andet, snakket om disse 3 punkter:

Visionsdag som er en dag alle elever deltager i, hvor man fokuserer på hvad der god stil på HG. Dagen kommer til at foregå i september, men de nuværende 3.g'ere bliver ikke helt snydt, da de også kommer til at bidrage med en evaluering af deres tid på gymnasiet!

Aviser i kantinen som har været et ønske fra en del, og nu bliver indført. Så nu bliver det muligt at
nyde sin morgenkaffe sammen med dagens avis :)

Drengenes toiletter som der blandt drengene er blevet klaget en del over den seneste tid, lovede Kristian at der nok skulle blive fundet en løsning på snart. Så drenge hold ud, der er håb!

Den næste der overtog mikrofonen var Marco (3.z), der med sig havde de tre bedste billederne fra konkurrencen på instagram #Ånden på HG. De tre billeder fangede alle ånden på Hg på hver sin måde, det første med en masse kage, det andet med en overfyldt kantine, men det tredje tog sejren med et budskab noget i stil med "Her på Hg favner vi alle, selv de nøgne" ;)
Fotografen var Christian fra 3. u, var desværre ikke til stede, men han modtog et gavekort for to til kantinen - mon ikke "nøgenmodellen" ville blive glad for en frokost som tak for hjælpen?

Den næste aktivitet som fritkvarters udvalget har planlagt er HG Mesterskaberne i bordfodbold, som kommer til at finde sted i spisefritkvarterene fra næste uge af. Der er plads til 16 hold, og hver dag bliver der spillet to kampe. Der er mulighed for at avancere sig videre i konkurrencen, hvis man har evnerne og så måske vinde den prestigefyldte titel Hg mester i bordfodbold!!

Det næste levende billede var 20'årige Andreas som havde været på sit livs rejse til Costa Rica med selskabet EF rejser. Hans ophold var på 3 måneder, men rejserne varierer både i længde og destination, han beskrev nogen af de ting man får med sig hjem i bagagen:
 - Fantastiske venskaber for livet. 
- Unikke oplevelser ud over det sædvanlige, hvad enten det er længere ture i en firhjulstrækkere på egen hånd eller planlagte weekendture. 
-En helt ny kultur
-En god mulighed for at lære eller blve bedre til et sprog
- Kæmpe personlig udvikling 

Hvis i er interessede kan i tjekke det ud her

Sidst men ikke mindst kom Morten på og mindede os alle om at der i aften er Stjerne for en aften! 
Han opfordrede folk til at komme tidligt, så festen allerede kan blive sparket i kl. 19:30, og så kan det betale sig at købe billetterne hjemme fra, da de er del billigere :)

Så var det tid til 2.x's underholdning, og den bliv præsenteret af Ruben og Sofie, der iført skiyudstyr satte en Anne og Lotte inspireret film i gang, i mens resten af klassen kastede popcorn ud til publikum.
Filmen var lavet i bedste dukkerteater stil med gås og drage, der skal til 2 xy' s tyroler/afterski cafeaften. En klar reklame om klassernes kommende cafeaften d. 21 ferbruar, hvor der efter sigende er billige kander øl. Og hvis du spørger xy tyroler/afterskiparty ånden, så er det et fantastisk scoretrick, til at score hende/ham den lækre ;)
Alt i alt var filmen sjov, og fik ihvertfald budskabet om den kommende cafeaften ud på en kreativ måde, så stor ros til dem. Vi fik ihvertfald hygget med en pose skønne popcorn.
Så jeg vil give denne morgensamlingen 4 ud af 5 stjerner for et godt grin og lækre popcorn!


-Sarah

Ingen kommentarer: