fredag den 28. marts 2014

Festudvalgets morgensamling d. 28-03-2014

På denne varme og solrige glædesfredag, hvor folk tvangtes ud i skolegården og man fristedes til at smide tøjet (!), var der, som på så mange andre fredage, morgensamling i festsalen.

Ca. halvdelen af salen var fuld, og man kunne måske undres over, hvorfor der ikke var flere elever tilstede, men der har jo ikke været morgensamling de sidste gange, så en del folk har formentlig blot forglemt den ugentlige formiddagsfællesstund.

Fødselsdagssang
Hvad der tillige gjorde morgensamlingen anderledes, var at rektor Kristian sad ved klaveret! Der var ej heller en projiceret sangtekst på det hvide lærred, men Ruben 2.x og Emilia 3.x fra Morgensamlingsudvalget, forklarede det med, at der i dag skulle synges fødselsdagssang! De spurgte ud i salen om der dog ingen fødselarer var til stede, for siden der går næsten 700 elever på HG, og der er 365 dage på et år, så er sandsynligheden for at der hver dag er mindst én elev, som kom til verden netop i dag, overhængende.
Og det er jo altid i dag!

Var der så en fødselar på uge 13's dag nummer 5!?

JA DA!
Maja Ravn fra 1.a var den heldige HG'er, der fik lov til at vælge tre instrumenter til sin hyldestsang. 
Hun valgte:

Folk sang og simulerede instrumenter i vilden sky, og Kristian stemte imponerende flot i på klaveret.

Den hemmelige stol
Den 1 x dagens ret i kantinen, som hver uge udloves eleven, som tilfældigvis placerer sin smukke bagdel på stolen, den udvalgte, blev desværre ikke nævnt ved navn, hvorfor hun/han ikke nævnes her heller. 
Ak min bare!

Hashtrack
En talsmand fra organisationen ved navn Helsingung var desuden og tale om en app, der gør det muligt for folk, som ryger at få et større indblik i deres egne vaner omkring stoffet. Han anbefalede at hente appen ned på vores smartphones og tjekke den ud. Det gøres her: http://hashtrack.dk/

UNDERHOLDNING
Underholdningen blev leveret af festudvalget, i form af en præsentation af de bedste udklædningskostumer, som havde været til fastelavnsfesten, og en efterfølgende afgørelse af hvilke udklædninger inden for 5 forskellige kategorier, der var de bedste. Folk i festsalen foretog domme, ved, sammen at klappe så højlydt som muligt over det bedste kostume. Den mest entusiastiske klapsalve afgjorde, hvem som vandt.

Kategorierne og de hertilhørende vindere var:

Årets sjoveste: Emma fra 3.u, som Nutellabøtte!

Årets par: Andreas fra 3.c og Marco fra 3.z, som Ghostbusters!

Årets mest kreative: Emma fra 3.y som munk- hun kronragede sig for at fuldende kostumet! 

Årets mest sexede, frækkeste, hotteste: Mikkel fra 3.a som Johnny Bravo!

Præmien var koncertbilletter til bandet 'Panamah' på Toldkammeret på torsdag. Tillykke til alle vinderne!
Denne anmelders dom, er muligvis farvet af hans eget heldige udfald, men tænk også på, hvordan festudvalgsfolkene drog de bænkede fra salen ind i deres underholdning! Og sikke præmier!

Festudvalgets morgensamling d. 28-03-2014 får...

6 stjerner!
Marco

Ingen kommentarer: